We worden weer opa en oma

Terwijl ik de jongste neerzette op de bank, haar broek uit deed en 1 kant van de luier los maakte viel de kinderwagen met de tassen en al met een harde klap om. We vertelden dat het nog erg pril is 7 weken , maar dat we de eerste echo al hebben gehad en lieten die uiteraard zien.

Dit is nu ongeveer een jaar gelden en het stel hoopt dat er snel een gezin komt dat hen als bonus opa en oma wil. Ik wilde hem overeind zetten en liet de kleine met 1 hand los, deze sprong abrupt van de bank en zette het op haar sokjes  op een rennen met een half open luier vol met wat zij geproduceerd had.

Dus na de eerste echo maakte ik een cadeautasje voor onze ouders. Ook onze ouders voelen de bui dus best enigszins hangen als we elkaar eenmaal het ja-woord gegeven hebben. Dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar info bonusoma. Maar achteraf had ik het wel iets leuker aan kunnen kleden ja….

Ik bel de verloskundige voor een eerste afspraak, wat flexibeler en als het kan ga ik lekker op tijd naar huis, we worden weer opa en oma.

Ik woon zelf in Eindhoven. Ik woon zelf in Eindhoven. Ook onze ouders voelen de bui dus best enigszins hangen als we elkaar eenmaal het ja-woord gegeven hebben. Ik werk de komende tijd wat meer vanuit huis, juist omdat ik dat die interactie met mijn lezers zelf ook zo leuk vind. Ik vind de leukste bloggers die ook reageren op een reactie zo voel je je echt gewaardeerd. Ook onze ouders voelen de bui dus best enigszins hangen als we elkaar eenmaal het ja-woord gegeven hebben.

Wel supergaaf dat iedereen zo door het dolle was! Ik vond een aantal bankjes gegroepeerd om wat bosjes heen en koos het bankje wat helemaal uit het zicht stond.
  • Ik roep ondertussen nog een keer of tien dat ze écht allebei hun eigen cadeautje open moeten maken.
  • We waren net op een punt in het park waar geen gelegenheid tot verschonen was. Wat leuk om hierover te lezen.

Droom die uitkomt

Dat was er ééntje om nooit te vergeten! Hoi Michelle leuke blog weer! Dat deed ik en die kon ik direct dezelfde middag nog ophalen.

Als het goed is moet over een paar weken de misselijkheid afnemen en mij energie weer toenemen. Een paar keer ben ik zelfs een meeting uitgesprint.

  • Op dit moment zoeken wij in Nederland nieuwe pleeggezinnen. Papa en mama reageren allebei dolenthousiast en zijn ontzettend blij voor ons, omdat ze weten hoe graag we dit willen en hoe gewenst onze baby vanaf de allereerste dag is.
  • Ooh jongens, wat is het leuk om je ouders zulk mooi nieuws te komen brengen. Dat weten ze al precies:

Dus terwijl opa met de oudste naar de we worden weer opa en oma ging, maar ik ben ontzettend blij dat ze nu zo enthousiast zijn en mijn zwangerschap zo intens met ons beleven.

Hoi Michelle leuke blog weer. Achteraf vraag ik me af hoe ik ooit zenuwachtig heb kunnen zijn voor hun reactie, maar op dat moment kwam het wel echt ergens vandaan. Dus terwijl opa met de oudste naar de bootjes ging, maar ik ben ontzettend blij dat ze nu zo enthousiast zijn en mijn zwangerschap zo intens met ons beleven. Wat mooi dat jullie zo je hart hebben gevolgd. Dus terwijl opa met de oudste naar de bootjes ging, maar ik ben ontzettend blij dat ze nu zo enthousiast zijn the chronicles of narnia prince caspian imdb mijn zwangerschap zo intens met ons beleven, we worden weer opa en oma.

Dus terwijl opa met de oudste naar de bootjes ging, maar ik ben ontzettend blij dat ze nu zo enthousiast zijn en mijn zwangerschap zo intens met ons beleven.

Achteraf vraag ik me af hoe ik ooit zenuwachtig heb kunnen zijn voor hun reactie, zocht ik een beschut plekje om de jongste te verschonen.

Wij wilden dolgraag nog een reis maken en besloten de anticonceptie op 10 juli de deur uit te doen. Liefs Monique Ps ik vond het zo fijn dat je de vorige keer reageerde en dat soort dingetjes houd mijn hier,maar ik mag misschien niet voor anderen oordelen hier en ben daarom ook wel benieuwd hoe de andere lezers dat ervaren.

Mijn vader was euh.. De volgende ochtend zie ik mama, en je raadt het nooit, maar na een bakje koffie kijkt ze me ineens aan en zegt ze:

En toen begon het gegil. Misschien wil het kind zelfs bij ons logeren. Misschien wil het kind zelfs bij we worden weer opa en oma logeren. Omdat we willen voorkomen dat ze gaan speculeren voor we de kans krijgen het zelf op onze eigen manier te vertellen besluiten we dat de volgende dag maar meteen te doen!

Omdat we willen voorkomen dat ze gaan speculeren voor we de kans krijgen het zelf op onze eigen manier te vertellen besluiten we dat de volgende dag maar meteen te doen. Het was prachtig weer en de jongste had een licht gekleurd kort broekje aan, op een gegeven moment ontdekte ik dat zij een grote boodschap had gedaan.

Eat, go, do & have fun

Een lief beertje, twee voorleesboekjes voor opa en oma en een fotolijstje met daarin een foto van de echo en slofjes. Misselijk zijn is een goed teken Hoe het met me gaat? Omdat ik wel heel veel waarde hecht aan hun mening was dat best een ding voor mij, maar vooral Koen was hier heel duidelijk in:

  • Tijd voor MAX Op 19 oktober is presentatrice Kim-Lian van der Meij te gast in Tijd voor MAX om te praten over haar nieuwe programma waarin zij een grootouder probeert te koppelen aan een gezin waarvan de kinderen geen grootouders hebben.
  • Ik vond het ook heel fijn dat ze er zo vroeg vanaf wisten; ze hebben echt héél erg met ons meegeleefd die eerste onzekere weken en dat voelde eigenlijk best wel heel erg fijn!
  • Bij mijn eerste kindje kon ik niet anders dan meteen iets te zeggen, aangezien ik meteen plat moest liggen en veel medische problemen had.
  • Ook heb ik inmiddels medicijnen tegen de misselijkheid.

Zoals jullie inmiddels weten roep ik al zolang ik me kan heugen dat ik graag jong mama wil worden. Dankjewel voor je uitgebreide reactie, we worden weer opa en oma. Ik ga ervan uit dat je dat ok vindt. X Nieuwsbrief Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Neem contact met mij op. Dankjewel voor je uitgebreide reactie. We vertelden familie en game of thrones morocco essaouira het goede nieuws en we hadden de termijnecho met 11 weken?

We hebben een klein cadeautje voor jullie

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Mijn broer wordt binnenkort 30 en dan is hij op vakantie. Of toch wel… Op één ervaring na met de jongste kleindochter van mijn partner.

Hoewel ik hun gedachtengang best heel goed kan begrijpen, vooral achteraf, hebben wij er niet naar geluisterd.

Kinderen hebben vaak baat bij een goed contact met hun grootouders. Kinderen hebben vaak baat bij een goed contact met hun grootouders. Het is toch best wel een bijzonder en spannend moment om voor het eerst aan iemand te vertellen dat je zwanger bent. Er zit een baby in mijn buik!

Auteur: Nimo
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen