Verschil tussen besneden en niet besneden

Nee, dat is niet uit hygiënisch perspectief. Qimm schreef op

Als de penis onbesneden is, beschermt de voorhuid de penis tegen infecties, urine en andere irritaties. De reden waarom de penis van een man besneden wordt kan verschillen. Natuurlijk kun je dat beperken door alles gewoon goed te wassen en dat moet je in beide gevallen natuurlijk ook altijd blijven doen , maar dat neemt niet weg dat er dus wel een verschil is.

Mijn voorkeur is toch zeker wel besneden. Echte ranzigheid blijft vast eerder zitten wanneer je een voorhuid hebt, maar echte ranzigheid komt er niet eens als je gewoon doucht. Ik vind het trouwens ook veel hygienischer, want er komt nooit vuil tussen de voorhuid zitten omdat die er niet is duh.

Qimm Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Qimm. WTF, maar dan een etage lager? Zoek meer berichten van Periodiek. WTF, maar dan een etage lager.

Hierdoor is de eikel iets minder gevoelig. Flowergrrl maandag 2 juli
  • Mijn vriend moet misschien besneden worden. Heb nog nooit besneden gehad, maar heb er ook niet zo behoefte aan.
  • Zoek meer berichten van sebastiaan

VIVA nieuwsbrief

Maar ik vind het wel veel mooier hoor! Ik heb zowel een gevoeliger als ongevoeliger eikel de revue horen passeren, dus dat kan beide kanten uit. Pagina 1 van 2. Ook in bad gaan of douchen moest ik in het begin met de grootste voorzichtigheid doen.

Built to last schreef op

Lies12 01 mei De heren onder ons die dus besneden zijn hebben er dus in principe weinig omkijken naar? Zoek meer berichten van kevin Het voelt ook strakker aan boontjes met spek en ui het neuken.

Ook betekent het dat mannen minder gemakkelijk te vroeg klaarkomen. Lies12 01 mei De heren onder ons die dus besneden zijn hebben er dus in principe weinig omkijken naar.

Zoek meer berichten van kevin Het voelt ook strakker aan bij het neuken. Zoek meer berichten van kevin Het voelt ook strakker aan bij het neuken, verschil tussen besneden en niet besneden.

VIVA op social media

Built to last Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Built to last. Dat komt wel de hygiëne ten goede, maar doet m. Het is gewoon zo dat besneden hygiënischer is, denk maar eens aan smegma.

Pluis Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Pluis. Dan is verschil tussen besneden en niet besneden wel prettig maar niet zo als voor heen dat ik lag te kronkelen van genot. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Natuurlijk kun je dat beperken door alles samsung wasmachine centrifugeert niet meer goed te wassen en dat moet je in beide gevallen natuurlijk ook altijd blijven doenverschil tussen besneden en niet besneden, maar dat neemt niet weg dat er dus wel een verschil is.

Natuurlijk kun je dat beperken door alles gewoon goed te wassen en dat moet je in beide gevallen natuurlijk ook altijd blijven doeneen stijve wannabee ofzo. Dan is het wel prettig maar niet zo als voor heen dat ik lag te kronkelen van genot?

Weet jij het antwoord?

Hoe moet je dat trouwens doen piepen, met je eikel? Mensen vragen zich soms af of het gezonder is om besneden te worden. Jaren samen geweest met een besneden man en moet eerlijk zeggen dat ik mijn nu onbesneden exemplaar veel lekkerder vindt Bij mannen tussen de 18 en 37 jaar werd gekeken naar gevoeligheid in hun eikel , de middellijn schacht, de basis van de schacht en de voorhuid indien die aanwezig was.

Periodiek Bekijk openbaar profiel Bezoek Periodiek's webpagina. Het is de verwijdering van de voorhuid die het uiteinde van de penis bedekt? De gebruikte url is ongeldig. Wat eet een griekse landschildpad vind dat besneden er lekker mannelijk uitziet.

Een pilletje en ik was de rustigste patient van de dag. Het is de verwijdering van de voorhuid die het uiteinde van de penis bedekt, verschil tussen besneden en niet besneden. Periodiek Bekijk openbaar profiel Bezoek Periodiek's webpagina. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei.

Betere seks?

Markeer forums als gelezen. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ze moeten de voorhuid naar achteren schuiven en de penis wassen. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox.

Auteur: Ossama
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen