Restaurant de nieuwe es

Net en vriendelijk personeel. Community Hoe was je ervaring? En echtgenoot is af gaan rekenen en bij thuiskomst zie ik de rekening en toen hebben ze ook nog een grote extra fles water afgerekend die we niet eens op hebben.

We zijn er twee keer wezen eten. Voor mensen met een glutenvrij dieet, zeker aan te raden. Hoe was je ervaring? Ik kom hier niet snel weer terug. En bij mijn dochter zat er iets ongepasts in haar kibbeling. Als compromise voor de vis gegaan.

Dan kun je lang wachten, restaurant de nieuwe es. Het bedienend personeel heel vriendelijk! Hun hier nieuwe spannende series op netflix over aangesproken maar dan bleef het maar bij sorry zeggen en geen daden. Veel keus uit verschillende gerechten, voor ieder wat wils. Hun hier ook over aangesproken restaurant de nieuwe es dan bleef het maar bij sorry zeggen en geen daden.

We waren echt 5 kwartier verder voor wij ons eerste gerechtje ontvingen en wat denk je: Ik kom er regelmatig.

Eten bestellen via tablet?
  • Super leuke avond gehad, heerlijk gegeten, en keurige bediening. Hoe was je ervaring?
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij hebben heel gezellig en lekker gegeten.

Contactgegevens

Community Hoe was je ervaring? Geweldig veel keus en onbeperkt eten voor een schappelijke prijs. Komen zeker terug en zullen dit aanraden bij familie en vrienden! Voor mensen met een glutenvrij dieet, zeker aan te raden. Een aanwinst voor Sleeuwijk. Ontzettend vriendelijk personeel en niet lang op het eten hoeven wachten! Een aanwinst kan ik het niet echt vinden.

  • Het eten smaakt lekker. Eigenaresse vroeg ons of er nog iets verbeterd kan worden, want dat hoorde ze dan graag, maar wij vonden het keurig!
  • Frederika van Ginneken 13 punten. Als eerste heb je als vegetarier hier niets te zoeken zeer weinig vega.

Het eten smaakt lekker. We waren echt 5 kwartier verder voor wij ons eerste gerechtje ontvingen en wat denk je: Nederlands Restaurant de nieuwe es - Nederlands English - Engels? Eten wat je bij elkaar besteld, komt lang na elkaar. Eten wat je bij elkaar besteld, komt lang na elkaar! Het eten smaakt lekker.

Overnachten Hotels in de buurt ». Ad MT 15 punten. En echtgenoot is af gaan rekenen en bij thuiskomst zie ik de rekening en toen hebben ze ook nog een grote extra fles water afgerekend die we niet eens op hebben.

Prima gegeten en heel gastvrij ontvangen. Hotels in de buurt. Hotels in de buurt. Prima gegeten en heel gastvrij ontvangen! Heerlijk gegeten in een mooie entourage en vriendelijk personeel.

Hoe was je ervaring?

Heerlijk gegeten in een mooie entourage en vriendelijk personeel. Vanavond heerlijk gegeten in dit restaurant. Komen zeker terug en zullen dit aanraden bij familie en vrienden! Wees dus gewaarschuwd dat je in elk geval niet op zulke dagen als Koningsdag een reservering plaatst bij dit restaurant want dat kunnen ze niet aan en waarmaken.

En het personeel is erg vriendelijk? Ze vergaten ons de tablet te brengen waardoor mensen die na ons kwamen al zaten te eten en wij nog altijd niets hadden. Super leuke avond gehad, heerlijk gegeten, en keurige bediening.

Super leuke avond gehad, heerlijk gegeten, en keurige bediening, restaurant de nieuwe es. Ze vergaten ons de tablet te brengen waardoor mensen die na ons kwamen al zaten te eten en wij nog altijd niets hadden. Ze vergaten ons de tablet te restaurant de nieuwe es waardoor mensen die na ons kwamen al zaten te eten en wij nog altijd niets hadden. Super leuke avond gehad, en keurige bediening, heerlijk gegeten!

We zijn er twee keer wezen eten. Als er op de kaart pittig staat, is het echt pittig. Mijn man en ik hebben heerlijk gegeten in een prachtig schoon en sfeervol restaurant! Hotels in de buurt ».

Het nadeel hiervan is wel dat je veel "randzaken sla, tomaat " eet of laat liggen tijdens zo'n hele avond, komkommer. Ook werd er goed rekening gehouden met mijn pinda- en notenallergie?

Het nadeel hiervan is wel dat je veel "randzaken sla, restaurant de nieuwe es, komkommer, komkommer.

Auteur: Maryama
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen