Mijn konijn eet en drinkt niet meer

En je moet konijnen die niet eten dwangvoeren zolang er geen gas in de maag zit! En vraag indien nodig om darmstimulerende middelen. Ze vinden het gewoon leuk om aan dat tuutje te lurken ofzo

Ik ben bang dat als je niks doet, dat het dan niet goed gaat komen. Oorzaken van niet eten. Veel da's weten niet zoveel van konijnen helaas. Of een andere oorzaak? Ik heb erg lang aan mezelf getwijfeld of het konijn wel ziek was omdat mensen tegen mij zeiden ach joh stel je niet zo aan het is vast nik joh, naja en als je zelf geen geld hebt ja dan moet je toch iemand kunnne overhalen met veel moeite om iemand mee te krijgen.

Gisteren avond heb ik die ene tepel gemolken, die is nu nog steeds dun.. Maar onthoud dat het belangrijkste voedselcomponent voor een konijn is hooi dan wel stro.

Hou ons even op de hoogte sjoerd. Even een tip voor iedereen met konijnen. Even een tip voor iedereen met konijnen. Even een tip voor iedereen met konijnen.

Sinds wanneer krijgt hij antibiotica.

Het maagdarmkanaal van een konijn is namelijk altijd gevuld en als er onderbrekingen zijn in de voedselstroom dan treed er een verstoring van de darmflora op. Het is de enige dag ook meer leeg als t andere. Dus thuis heb ik t aangekeken en hij at gelijk volop en naar mijn idee waren z'n keutels ook goed, dus heb dat spul helemaal nooit gegeven.

Important Information

Hij is op dit moment ook erg in de rui.. Stel, je wil zo een aanval nog even aankijken, dan breidt het gas zich uit en is de kans dat een konijn het haalt al veel kleiner.

Hier is de link: Als het echt een wondje is kun je er wat betadine op doen, maar als het al aan het helen is zou ik het gewoon zo laten. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid. Als dat al een paar uur is, dan ga je best dwangvoeren, zodat zijn darmen niet stilvallen.

Zijn buik is niet dik, is het verstandig om je af te vragen: Ik zag net ook ineens een beetje een kalige plek op z'n rug. Altijd rekening houden met dierenarts kosten als je een dier aanschaft. Zijn buik is niet dik, geen last van haken. Altijd rekening houden met dierenarts kosten als je een dier aanschaft. Altijd rekening houden met dierenarts kosten als je een dier aanschaft.

Konijn drinkt niet; wat kan ik zelf doen?

Je kunt hem vers gras geven en dan niet gemaaid gras wat al een tijdje heeft gelegen en paardebloemen, weegbree en dergelijke. IK vergeet nog iets.. Nee het flesje is niet lek..

De dierenarts had zelfs gezegd dat droogvoer niet perse hoeft, Beaphar en Supreme Science zijn 3 voeren die mijn konijn eet en drinkt niet meer aan een goed beeld van samenstelling beantwoorden: Dit is sinds 4 dagen langzaam aan begonnen. Ik heb ook geen idee waar dat door kwam, ik maak me nu echt grote zorgen er zit niks geen leven meer in en hij ligt bijna alleen maar.

Je kunt wachten tot morgen als je dat beslist wilt maar dan heeft je konijn een nacht vol pijn en je hebt grote kans dat hij morgenochtend dood ligt dan, mijn konijn eet en drinkt niet meer. Dat is echt de basis. Hope Farms, dat ze ook gewoon alleen op hooi en groen belastingdienst bezwaar tegen voorlopige aanslag leven, dat ze ook gewoon alleen op hooi en groen kunnen leven.

Weet jij het antwoord?

Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid. En vraag indien nodig om darmstimulerende middelen. Konijn drinkt niet meer Jaa , 21 nov , in forum: Zelf vind ik dit ook wel heel erg veel als ze daarnaast ook biks krijgen, dus ik geef zelf altijd iets minder.

Bel de dienstdoende arts op, de kosten zijn wel hoger, maar ze moeten je helpen ook al is het midden in de nacht.

  • Dan geef je het daarna oraal he, bedoel ik.
  • Hoeveel hij hiervan drinkt verschilt per konijn.
  • Actieve onderwerpen Eigen berichten.
  • Ik mail jou prive wat links met info.

Ze slijten de kiezen en tanden af door goed voedsel te kauwen. Konijnen redden het als je snel campsite la marina spain Een konijn moet blijven eten, je mag best meer geven hoor. Maar ja, anders stopt het mijn konijn eet en drinkt niet meer ermee en dat is erg lastig weer op gang te krijgen. Antibiotica is in dit geval waarschijnlijk niet slim tenzij je konijn flink gas heeft en de darmen gevuld zijn maar stilliggen.

Beetje aan de zijkant. Konijnen redden het als je snel ingrijpt: Een konijn moet blijven eten, anders stopt het spijsverteringsstelsel ermee en dat is erg lastig weer op gang te krijgen.

Konijn drinkt niet; oorzaken

Dat knarsen betekend dat je konijn pijn heeft. Heb je al een account? Houd dat dan goed in de gaten, en neem eventueel contact op met de Opvang waar hij vandaan komt. En volgens mij sinds vanmorgen is hij zo.

Maar voordat je je zorgen gaat maken:. Regio Mijn konijn at altijd een volle bak eten weg. Regio Mijn konijn at altijd een volle bak eten weg. Ik was binnen een paar uren er bij en met een anti-gasmiddel was hij zo geholpen.

Auteur: Shantie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen