Kolonisten van catan speelbord maken

Tr1sten 15 april Ik raad dit product aan. Willem 13 februari Ik raad dit product aan.

Wij hebben het onder de kerstboom gekregen en de hele vakantie plezier aan beleeft. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier gezelligheid. Je wordt het nooit beu! Daarbij zijn de regels ook eenvoudig en is het zeker geen ingewikkeld spel.

Gezelligheidsmens 16 januari Ik raad dit product aan.

Door dit spel is mijn verslaving begonnen. Zowel leuk met gezin als vriendengroep of studentenhuis. Leuk voor het hele gezin.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling? Leuk voor het hele gezin.

Meer weten over?

Het spel is voor 2 tot 4 spelers, en hoe meer spelers, des te leuker, groter en misschien wel moeilijker de uitdaging wordt. Geschikt voor Opa Oma dus voor iedereen. Ruben 2 maart Ik raad dit product aan. Je hebt er elke weer zin in om het te spelen en het leukste is het om het met zijn vieren te spelen. Het ontwikkelt je strategisch denkvermogen en combineert het met een kleine portie geluk: Er zitten hele kleine onderdelen in, dus oppassen als je kleine kinderen in de buurt hebt.

Tina11 13 juni Ik raad dit product aan.

Movieman93 Etten-Leur 2 december Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos spelplezier. Een monopolie hebben heeft dan een groot tijdelijk voordeel, maar niet altijd een beslissend voordeel. De vorige is versleten. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos spelplezier.

Productbeschrijving

Maar als je het eenmaal kan is het super leuk het spel is nooit hetzelfde door het wisselende speelbord. Eindeloos spelplezier, leuk om uit te breiden met allerlei sets. Jeffrey76 Enschede 31 oktober Ik raad dit product aan. Ik las namelijk ergens dat je de juiste versies met elkaar moet verbinden?

Movieman93 Etten-Leur 2 december Ik raad dit product aan. Deze editie is compleet en wederom weer snel geleverd door BOL. Movieman93 Etten-Leur 2 december Ik raad dit product aan! Keer op keer spelen we het weer en het verveelt niet. Movieman93 Etten-Leur 2 december Ik raad dit product aan, kolonisten van catan speelbord maken.

Over het spel

Echt de moeite waard als je eens een avond niets te doen hebt of op een regenachtige dag, of gewoon buiten in het zonnetje! MoesC 27 juni Ik raad dit product aan. De straten, dorpen en steden zien er wel anders uit dan bij de vorige versies, maar zijn handiger omdat het van hard plastic is. RogerH Haarlem 23 januari Ik raad dit product aan.

We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken.

Het is een uitdagend spel. Het is een uitdagend spel. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend. Het is een uitdagend spel. Dat maakt kolonisten van catan speelbord maken spannender dan als je met 2 personen speelt? Dat maakt het spannender dan als je met 2 personen speelt. Als twee spelers een even lange handelsroute hebben dan gaat die handelsroute NIET terug naar de bank.

Fijn spel om samen met de kinderen te spelen. Mijn dochters kenden dit spel al en ze wilden heel graag dit spel zelf hebben. Het grote voordeel van het spel is dat je altijd betrokken bent bij wat er gebeurd, ook als het niet aan jouw beurt is.

Ook leuk dat je met 2 het spel kan spelen. Soms snel uitgespeeld maar een andere keer een lange "bittere" strijd. Soms snel uitgespeeld maar een andere keer een lange "bittere" strijd.

Auteur: Janice
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen