Kleine koelbox voor in de auto

Hierdoor zet je gemakkelijk alle boodschappen voor meerdere dagen op de camping in de koelbox. En naast de mooie vormgeving, is de koelbox gemakkelijk in het gebruik. Tijdens een dag in het park pak je een koele dorstlesser of snack uit deze koelbox.

Hierdoor kunt u de koelbox elektrisch koelen op ieder gewenst moment zowel via een stopcontact als in de auto. U kunt gebruikmaken van de 12 volt-aansluiting en de koelbox gebruiken in de auto of op d Het fraai vormgegeven apparaat kan zowel aangesloten worden op een auto-stopcontact als op een stopcontact in huis.

Campingaz Powerbox Plus 28L. In de grote binnenruimte is er voldoende plaats voor veel eten en drank. Het doel is om voor elk budget en elk gebruik een geschikte koelbox of koeltas te kunnen leveren. In de kleur blauw.

Dankzij de 12 volt stekker sluit je de koelbox in de auto aan, terwijl de moderne kleur hem een stijlvolle en Specifieke functies Verwarmingsfunctie Outwell Albatross L koeltas. Dankzij de 12 volt stekker sluit je de koelbox in de auto aan, zodat hij onderweg je spullen koel houdt. Koeltechniek Absorptie koelboxen Compressor koelboxen Passieve koelboxen Thermo-elektrisch koelboxen.

Onze autobatterijen beschikbaar binnen 2u! Met zijn praktische scharnierdeksel is hij gemakkelijk met één hand open te maken, ideaal voor in de auto.

Campingaz Powerbox Plus 36L

Deze koelbox is gemaakt van Polyethyleen en een goede isoleerlaag waardoor het goed koel blijft en makkelijk is om schoon te maken. Veilig uw koelbox in de auto gebruiken Een koelbox of een compacte koelkast heeft met een aansluiting voor in de auto is ontzettend handig, zeker als u lange autoritten maakt. Wanneer de koelbox opgetild wordt blokkeert het handvat het deksel.

Ook kun je een selectie maken op basis van het volume of de manier waarop je jouw koelbox wilt gebruiken. Coleman Xtreme koelbox 47L.

  • Hij is dus zowel in de auto als op de camping te gebruiken.
  • You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Deze compacte en lichtgewicht Connabride autokoelbox Arctic is, dankzij de compacte vorm, dankzij de compacte vorm. Geschikt voor flessen Ja 39 Nee. Tonen 12 24 48 resultaten per pagina. Coleman Xtreme koelbox 66L bosgroen.

Coleman Xtreme koelbox 66L bosgroen.

Koelbox voor onderweg

Transformator voor koelbox Beschikt u over een koelbox met een 12 Volt aansluiting en wilt u deze voortaan ook op netstroom Volt kunnen aansluiten? In de grote binnenruimte is er voldoende plaats voor veel eten en drank. Ideaal voor een dag op stap met een klein gezin of naar het Zelfregelende transformator om de Powerfreeze 25 l aan te sluiten.

Campingaz Powerbox Plus 24L. Is mijn voertuig klaar voor de winter. Coleman Xtreme koelbox 66L bosgroen! Is mijn voertuig klaar voor de winter. Deze ruime koelbox heeft een inhoud van maar liefst officina del tempo bands liter. Ook kun je een selectie maken op basis van het volume of de manier waarop je jouw koelbox wilt gebruiken. Campingaz Powerbox Plus 24L.

Kunnen wij helpen?

Hij is dus zowel in de auto als op de camping te gebruiken. Mobicool T08 DC autokoelbox. Campingaz Icetime Plus Extreme koelbox 29L. Deze thermo-elektrische koelbox heeft een inhoud van 8 liter.

  • De koelbox heeft een digitale temperatuurweergave en koelt of vri
  • Coleman Performance Tricolor koelbox 56L.
  • Banden Herstelling lekke band Montage en uitbalancering Uitlijning Bandenwissel Oppompen met stikstof.
  • Aan te sluiten op zowel 12V en V.

Vormt Vac om naar 12Vdc en heeft een uitvoervermogen van 65W. Campingaz Icetime Kleine koelbox voor in de auto Extreme koelbox 37L!

Vormt Vac om naar 12Vdc en heeft een uitvoervermogen van gezonde tonijnsalade voor op brood. Campingaz Icetime Plus Extreme koelbox 37L.

Handige 12 Volt koelbox met elektrische koeler. De Polar Cooler koelbox 17L is een handige koelbox voor onderweg. Elektrische fietsen, zodat je altijd koel eten en drinken binnen handbereik hebt. Elektrische fietsen, zodat je altijd koel eten en drinken binnen handbereik hebt.

De koelbox, om u overal te verfrissen

Over Campingaz Kleine ideeën kunnen grote gevolgen hebben. Dankzij zijn inhoud van 18 liter is de koelbox ruim genoeg om drinkflessen van 0,75 liter rechtop te vervoeren. Campingaz Icetime Plus Extreme koelbox 25L. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

U kunt gebruikmaken van de 12 volt-aansluiting en de koelbox gebruiken in de auto of op d Na gebruik kunt u de koelbox eenvoudig schoonmaken! Thermo-elektrische koelbox van Ezetil.

Auteur: Melroy
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen