Hoeveel levert een wietplant op

Sign in to follow this    Followers 0. Er zijn grofweg twee manieren om te toppen, maar onthoud dat een wietplant altijd minimaal 3 nodes moet hebben voor je er aan begint. Lees verder 02 november

Je kunt er dan ook voor kiezen om die ff ergens anders op een appart metertje voor te groeien en te toppen. Voor een eenvoudige kast dan. Hoe dat precies zit en hoe het er verder aan toegaat in zijn kweekkast, lees je allemaal hier.

Snoei gerust terug naar de derde node, maar wacht eerst tot je plant 6 nodes heeft. Help, mijn wietplant heeft roest kleurige vlekken!

Met een mooi scrognet erboven. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels. Rara, hoeveel levert een wietplant op, dat is de kwestie… 13 september - Kelvin vraagt zich af of zijn buitenwiet nou rijp is of niet. Wat doe jij dan! Is die rijp of is die niet rijp, hoe kan dat.

Rara, hoe kan dat.

Hoeveel planten en m2 heb ik nodig om elke maand tot gram opbrengst te hebben? Meest gelezen deze week 1. Kush die aan de slag gaat met Strawberry Glue-zaden.
  • Lees verder 19 oktober
  • Muna beantwoord prangende vragen 18 oktober - Muna beantwoord de vragen van maar liefst vier lezers; over een verknipte wietplant, knippen, stroomkosten en een hitteprobleem

Hoe duur is kweken kostprijsberekening   De eerste keer zal je er zeer waarschijnlijk niets aan verdienen maar hooguit je investering terughalen. Dan heeft het toppen niet zoveel invloed meer op de groei en kost het nauwelijks hersteltijd.

Wat is er toch aan de hand? RollingStoned Top 50 18  Ook buitenwietkwekers houden wel van een onsje meer. Het antwoord op de lezersvraag van deze week zal voor iedere kweker interessant zijn.

  • Muna legt uit hoe je dat bij buitenwiet zelf het beste kunt bepalen.
  • Veldman — De stash wordt duur betaald MR.

Ik heb weinig ervaring met wietplanten maar mijn kamerplanten doen het altijd goed. Waarom we het traditionele hoeveel levert een wietplant op en evaluatiegesprek beter afschaffen. Denk voor de verandering maar eens aan een buxus. Denk voor de verandering maar eens aan een buxus. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren.

Wiet! hoeveel levert dat nog op?

Dat is niet wat ik wil, als ik netto a gr heb dan ben ik een blij mens, daar de hoeveelheid overheen om de onkosten te dekken dan denk ik dat ik aan gram genoeg heb. Tijd om iets te vertellen over het nieuwe bewateringssysteem. Hij druppelt per dag vijf druppels wietolie en dampt daarnaast nog ongeveer een halve gram, is het voor Patrick mogelijk om in zijn eigen behoefte te voorzien zónder binnen te kweken?

Hopelijk wordt dit snel op brede schaal mogelijk in Nederland. Hopelijk wordt dit snel op brede schaal mogelijk in Nederland! Grootvader 64 overleden na aanrijding op weg naar basketmatch kleinzoon. Grootvader 64 overleden na aanrijding op weg naar basketmatch kleinzoon. Hopelijk wordt dit snel op brede schaal mogelijk in Nederland.

Meer in de categorie "Kweken"

Dit zijn de meest gevraagde ingenieursprofielen op de arbeidsmarkt. Muna helpt Natasja op weg met praktische kweektips. Kush weer in zijn toetsenbord om een update te geven over zijn mediwietplanten.

  • Kush krijg te maken met onverwachtse strek De planten van Mr.
  • Ik gebruik dagelijks ongeveer een halve gram om te verdampen en slik iedere dag een stuk of vijf druppels wietolie.
  • Sign in Already have an account?
  • Hoe gebruik ik UVB licht in mijn kweekruimte?

Top stories Kijk, mijn wietplant heeft roest kleurige vlekken, hoeveel levert een wietplant op. Dit levert een snel herstel op en verdubbelt het aantal groeipunten. Top stories Kijk, wat is er aan de hand met deze plant. Dit levert een snel herstel op en verdubbelt het aantal groeipunten. Help, de reveg-jungle van Bassie Basic bloeit. Dit levert een snel herstel op en verdubbelt het aantal groeipunten.

Weet jij het antwoord?

Wacht tot je plant minimaal 6 nodes heeft zodat je zeker weet dat het wortelsysteem goed ontwikkeld is. Bij main lining wil je een stevige plant. Hoe duur is kweken kostprijsberekening   De eerste keer zal je er zeer waarschijnlijk niets aan verdienen maar hooguit je investering terughalen. Op het menu staat deze keer Stawberry Glue en zijn vier planten doen het goed.

Zodra het buitenseizoen hoeveel levert een wietplant op zit overwegen veel medicinale kwekers om kamer te huur almelo marktplaats bezigheden binnen voort te zetten. Maak ik daar zelf een moeder van en zet ik een keer 4 bakjes 8. Maak ik daar zelf een moeder van en zet ik een keer 4 bakjes 8?

Een grotere pot maakt kweken ook makkelijker en in de volle grond hoef je bijna helemaal niets meer te doen.

Auteur: Carl
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen