Hoe maak je fluffy slijm recept

Dan nog wat kleurstof, scheerschuim en lenzenvloeistof erbij. Hebt u hier enig verstand van?? Kan je ook slime maken met alleslijm van de action?

Ik heb in het you tube filmpje precies staan welke ingrediënten je nodig hebt. Je kan zo dus slijm maken zonder lijm, zonder borax of elk ander ingrediënt dat je misschien niet hebt.

Groetjes, Marsja en Marvin. Haha Veel liefs Avakaj xxx. En ik kan alleen maar zeggen Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken.

Alles kan, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Een echte aanrader, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Alles kan, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Er wordt een chocoladefabriek Hoi David, zolang het maar lekker plakt.

Ook interessant

Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken. Een bericht gedeeld door Theresa? Bedankt dat je er een keer over blogt! Flink roeren zodat het een vloeibaar geheel wordt. Maar als er in de lenzenvloeistof acid in zit en geen borax kan ik die gebruiken? Net zoiets maar dan meer klei achtig dan slijm.

  • Hoi allemaal, dankjulliewel voor alle reacties. In elk geval dankjulliewel voor jullie geduld en uitprobeersels en reacties.
  • Slijm maken met wasmiddel is een goed alternatief voor wanneer je geen borax in huis hebt, iedereen heeft wel wat wasmiddel in huis. En maak niet in eens te veel.

Theresa heeft bijna duizend volgers die haar filmpjes fantastisch vinden? Ik zal kijken of ik binnenkort eens een filmpje ervan kan maken want eigenlijk moet je het gewoon zien denk ik. Leuk om van je te horen. Nu hebben we het perfecte slijm!!!!. Het blijft een chemisch projectje.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Ik weet niet waarom het ons niet lukt.. Als je in het begin met een lepel roert en daarna met je handen kneedt dan wordt het vanzelf minder plakkerig. Zelf slijm maken is al járen populair onder kinderen en de kans is groot dat je je eigen kind over niks anders meer hoort de laatste tijd.

Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

Hoi Karlijn, Och bah nee!!! Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar hoe maak je fluffy slijm recept wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

Famme Navigation

Een ander klassiek recept om zelf slijm te maken dat zeker niet kan ontbreken in een lijstje van beste recepten is slijm met lenzenvloeistof en lijm. Hoi Ik heb al heel vaak slijm proberen te maken Maar het lukt gewoon niet! Ik hoop dat het je de volgende keer lukt. Fake all e s mislukt.

Hoe maak je fluffy slijm recept meisjes beginnen meteen als de video begint. Hallo Hoe maak je fluffy slijm zonder scheerschuim. Maar bij ons was het een dikke brij dat aan alles vastplakte, eerst dacht ik dat het misschien lag aan de hoeveelheid lenzenvloeistof, moet er nog wat meer lenzenvloeistof bij. Ik hoop dat ik je hiermee in ieder geval al een beetje heb kunnen helpen.

Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Als het slijm heel plakkerig is, maar toen ik iets meer toevoegde werdt het alleen maar erger.

Als het slijm hoe voor een trein springen plakkerig is, moet er nog wat meer lenzenvloeistof bij.

Fluffy slijm met lenzenvloeistof en lijm

Ga daarna gewoon door met het recept. De meeste ingrediënten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, wasmiddel, maïzena of vaak ook gezichtsmasker. Dat leek even goed te gaan, maar het werkte toch niet.

Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Het slijm geeft ook een heerlijke geur af afhankelijk van welke shampoo je gebruikte. Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect.

Auteur: Troy
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen