Het huis met de pilaren bergen nh

De kalfslever was hard en smakeloos. Qua sfeer was het geweldig, mede door de prachtige kerstversiering. Ik vond het echt te veel geld voor wat ik kreeg.

Op het prachtige terras, in het café gedeelte of in het stijlvolle, tijdloze restaurant. We konden zelfs lekker buiten eten en de Tournedos met stroganoff werd buiten aan tafel bereidt. Nadat ik hier iets van zei, werd de fout hersteld. De lamshaasjes Honing-Tijm en de gebakken zalm waren geweldig.

Aan tafel klaargemaakt met aandacht voor het gerecht en de gast. M'n vriendin nam de carpaccio van ossenhaas en salade, ook deze was zeer lekker. Wij houden van het huis van De Pilaren.

Vandaag met vrienden uit Venray wezen eten in de Pilaren. Keurige ontvangst met zitplaatsopties voor restaurant- of cafgedeelte. Keurige ontvangst met zitplaatsopties voor restaurant- of cafgedeelte. Van der valk ijmuiden heeft veel bijzonders te bieden waaronder zeker ook het authentieke, ook gerechten aan tafel klaarmaakte. Keurige ontvangst met zitplaatsopties voor restaurant- of cafgedeelte.

Met bewondering gekeken hoe de serveerster naast ons en andere gasten uitstekend te bedienen, ook gerechten aan tafel klaarmaakte!

M W Kemmerling 21 punten.
  • Het meest saaie en karige Kerstdiner dat wij ooit buiten de deur kregen voorgeschoteld: Personeel laat gebruikte borden eindeloos lang staan en pleurt een besteld drankje gewoon op tafel tussen borden en bakjes die overduidelijk horen te worden afgeruimd.
  • Het is overal uitvergroot genieten waar je ook bent in deze zaak

Contactgegevens

Super eten en goede bediening. Da gibt es besseres in Bergen. Wij hebben er in het weekend voortreffelijk gegeten. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Gisteren hadden we iets te vieren en reserveerden een tafel.

  • Bedankt voor deze heerlijke avond en we komen zeker nog eens terug.
  • Persoonlijk heb ik nog nooit zo genoten van de Tournedos 'Stroganoff' zoals hij bij hun werd opgediend. En natuurlijk ideaal met de wifi in huis!

Cher - Tweede Kerstdag voor het eerst in het restaurant met de pilaren in Bergen gegeten. Een aanrader om hier te gaan eten en wij komen zeker terug bij dit uitstekende het huis met de pilaren bergen nh.

Annie Kroon 6 punten. Annie Kroon 6 punten. Met een goed glas wijn genoten op het terras, daarna in het restaurant. Een aanrader om hier te gaan eten en wij komen zeker terug bij dit uitstekende restaurant.

Hoe was je ervaring?

Beetje achter haal dit restaurant! Weer wezen eten bij de Pilaren in Bergen NH , maar dit keer viel het ons erg tegen. Vaste ober serveerde op het terras. Aan tafel klaargemaakt met aandacht voor het gerecht en de gast.

De wijze van serveren was bovendien vreemde geluiden s nachts kaal! Afgelopen zondag in de Pilaren wezen eten. Het meest saaie en karige Kerstdiner dat wij ooit buiten de deur kregen voorgeschoteld: Prijs kwaliteit is ver te zoeken. Afgelopen zondag in de Pilaren wezen eten. De wijze van serveren was bovendien bijzonder kaal. Tenzij je er geen bezwaar tegen maakt om ruim euro neer te tellen voor een gemiddelde maaltijd voor twee.

Gezellig en gastvrij

De kalfslever was hard en smakeloos. Er zijn nog maar weinig tenten zoals deze tent. Al met al is dit restaurant met een hoog 'ons kent ons-sfeertje' geen aanrader. Geert Warrink 28 punten. Bedankt voor de opbouwende kritiek, we hadden bij de bakker een marsepeinen schildje willen bestellen met 3 jaar erop, maar de bakker was zaterdag 2 jan.

  • Als je hier eenmaal gegeten hebt kom je zeker nog eens terug.
  • En natuurlijk ideaal met de wifi in huis!
  • Altijd een feestje om daar te eten, helemaal top.
  • Kom ik in de buurt dan ga ik zeker weer.

Heerlijk, maar erg weinig. Heerlijke geitenkaas salade gegeten bij de Pilaren. Heerlijke geitenkaas salade gegeten bij de Pilaren. Steph op 26 juni Beetje achter haal dit restaurant. Heerlijke geitenkaas salade gegeten bij de Pilaren. Heerlijk, een echte aanrader. Heerlijk, een echte aanrader.

Voorgerechten

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Deel op Facebook Deel op Twitter. Omdat mijn man een warme lunch had, at hij door terwijl ik op mijn bruine baquette zat te wachten.

Niemand van het personeel die ook maar op het idee kwam dat dit storend kan zijn voor andere gasten. Niemand van het personeel die ook maar op het idee kwam dat dit storend kan zijn voor andere gasten. Qua sfeer was het geweldig, mede door de prachtige kerstversiering. Vaste ober serveerde op het terras.

Auteur: Raymond
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen