Een mooie strik maken van lint

Als je de strik bijvoorbeeld vast wilt maken op een kledingstuk dat je aan het naaien bent, of als je het als accessoire bij een bepaalde outfit wilt gebruiken, zorg dan dat het lint past bij de kleuren of texturen van de voor de kleding gebruikte stoffen.

Maak een of twee stiksteken om de plooien bijeen te houden en hecht de draad dan af.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Begin met een stuk lint van ongeveer 61 centimeter lang en tenminste 2,5 centimeter breed. Trek de uiteinden nog niet te hard aan, want je hebt nog wat werk om de twee zijden recht te trekken en even groot te maken. Bepaal hoe je het lint aan je haar wilt vastmaken. Verberg het ijzerdraad door er een stuk lint omheen te wikkelen. Làm một Chiếc Nơ từ Ruy băng , العربية: Trek de linkerlus onder de rechterlus door en trek het lint strak aan.

Membuat Hiasan Rambut dari Bahan Pita. Membuat Hiasan Rambut dari Bahan Pita. Meet een stuk lint af en wikkel dit om de doos. Membuat Hiasan Rambut dari Bahan Pita, een mooie strik maken van lint. Een eenvoudige strik maken Een strik van ripslint maken Een met ijzerdraad verstevigde strik maken Een strik in de vorm van een bloem maken De uiteinden van een lint in vorm brengen Het lint uitkiezen.

Houd het lint met een vinger op zijn plek.

To be continued… […]. Het minder goede nieuws is dat ik er vandaag niet meer toe gekomen ben mijn bevindingen klaar en duidelijk te formuleren. Maak op deze manier nog een derde lus. Plooi het lint samen zodat het twee keer zo lang is als je haarspeld. Daarnaast zijn bedrukte linten en linten van fluweel, lurex en katoen geschikt voor beginners, evenals linten van dunne, doorschijnende stoffen. Haal het lint achter de strik langs en trek het door het gat in het midden.

  • Tips Als je in wilt kunnen schatten hoeveel lint je nodig hebt om een geschenkdoos te knopen en er vervolgens een strik van te maken, wikkel het lint dan losjes om een cadeau of geschenkdoos van gemiddelde grootte. Knip een stuk lint af.
  • Knip het ripslint echter nog niet af, want je zult nog verdergaan met de lange uiteinden van het lint om de lussen te maken.

Strikjes maken voor doopsuiker mei 18, lurex en katoen geschikt voor beginners. Strikjes maken voor doopsuiker mei 18, doorschijnende stoffen. Maak de strik vast. Je reageert onder je Twitter account.

LinkWithin

Bevestig de met ijzerdraad verstevigde strik op een cadeautje of krans. Hecht de draad af en naai de haarstrik op een grote of middelgrote haarspeld. Trek het lint in het midden strak aan.

Maak het lint met lijm of plakband aan de doos vast en plak de linten bovenop ook aan elkaar vast. Trek het linkerdeel onder het rechterdeel door en trek het lint aan. Haal de lussen terug naar het middelpunt en plak ze vervolgens vast? Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Haal de lussen terug naar het middelpunt en plak ze vervolgens vast.

Strikjes maken voor doopsuiker

Plak het lint vast met lijm of plakband, als je dat wilt. Beslis waarvoor je een strik wilt maken. Maak een vouw in het stuk lint op de plek waar de eerste lus eindigt.

  • E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.
  • Bedenk ook wat je met de uiteinden gaat doen.
  • Trek het tweede stuk lint door de haarspeld heen en knoop het vast om de haarspeld en de lus heen.
  • Dit is de gemakkelijkste haarstrik om aan een haarspeld vast te maken.

Werk de uiteinden af van een stuk satijnen lint van ongeveer 1 meter lang en 3,8 centimeter breed, een mooie strik maken van lint. Werk de uiteinden af van een stuk satijnen lint van ongeveer 1 meter lang en 3,8 centimeter breed. Nu maandag 3 december zijn we uitzonderlijk geopend van Jak vyrobit mali ze stuhy , Bahasa Indonesia: Linten waarbij de randen versterkt zijn met ijzerdraad zijn erg geschikt voor cadeautjes en boeketten!

Werk de uiteinden af van een stuk satijnen lint van ongeveer 1 meter lang en 3,8 centimeter breed.

Plooi het lint samen zodat het twee keer zo lang is als je haarspeld. Het linkergedeelte van het lint draai je in wijzerzin over de lus en er onderdoor. Je reageert onder je WordPress. Doe mee met 4 andere volgers.

Draai de knoop om zodat deze zich aan de onderkant van de haarspeld bevindt. Gebruik transparante nagellak en wacht totdat het lint droog is. Gebruik transparante nagellak en wacht totdat het lint droog is. Draai de knoop om zodat deze zich aan de onderkant van de haarspeld bevindt.

Auteur: Jean-Paul
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen