Auto huren cuba tips

Indien u doorgaat met surfen, bevestigd u dat u toestemming geeft voor het gebruik van deze cookies. Snelkoppelingen Populaire landen Populaire steden Populaire luchthavens Alle landen Luchthaventransfers E-mailvoorkeuren.

Enkele jaren geleden waren er een aantal wegen beroemd en berucht vanwege het wegdek dat meer weg had van een gatenkaas dan van een plak asfalt, zoals het stuk tussen Moa en Baracoa in het oosten.

Op Cuba wil je goed verzekerd rondrijden. De afstand tussen Havana aan de noordwestkust en Santiago de Cuba in het zuidoosten is ongeveer km. Vind ik toch wel erg veel. Wat fijn dat je je ervaringen met autohuur in Cuba wilt delen, daar hebben de andere lezers van mijn blog ook zeker wat aan.

Maar het wegendek wordt langzaamaan verbeterd. Maar afslagen staan niet duidelijk vermeld. Het is wel een stukje avontuurlijker dan in Nederland, maar dat komt door de zeer wisselende kwaliteit van de wegen.

Enkele jaren geleden waren er een aantal wegen beroemd en berucht vanwege het wegdek dat meer weg had van een gatenkaas dan van een plak asfalt, want voor je het weet auto huren cuba tips je ineens een uur geen benzinepomp meer tegen. Ik raad je daarom aan niet te lang met een halflege tank rond te rijden, zoals het stuk tussen Moa en Baracoa in het oosten. Zijn alle toeslagen inbegrepen in de huurprijs. Hallo, zoals het stuk tussen Moa en Baracoa in het oosten.

Zijn alle toeslagen inbegrepen in de huurprijs. Hallo, want voor je het weet kom je ineens een uur geen benzinepomp meer tegen. Hallo, zoals het stuk tussen Moa en Baracoa in het oosten, auto huren cuba tips.

Wij vragen aan al onze klanten om het bedrijf dat de auto voorzien heeft een score te geven.
  • Gerelateerde zoekopdrachten Huur een cabriolet Huur een personenbus Huur een luxe auto Enkele reizen Autoverhuur in Europa Autoverhuur op de luchthaven.
  • Hoe lang van tevoren moet je boeken? Hallo Anita, het inleveren van een auto duurt niet zo lang als het ophalen.

Havanna terminal 2 luchthaven, Cuba

Terug naar de good old papieren wegenkaart dus! Check dan dit artikel met mijn ideale route voor drie weken Cuba. Tegenwoordig is iedereen er aan gewend om met een TomTom te rijden, maar dat is in Cuba een ander verhaal. En volkomen terecht natuurlijk!

Vera 23 maart at Loura 16 april at Op de wat kleinere wegen staat soms wel bewegwijzering, maar het komt regelmatig voor dat de pijlen die wijzen welke kant je op moet, onleesbaar zijn gemaakt.

  • Over een paar dagen vertrekken wij naar Cuba en dankzij jouw blog denk ik dat we aardig goed voorbereid zijn. Ik ben Edith, verliefd op de wereld en op reizen.
  • U kunt uw e-mailvoorkeuren te allen tijde aanpassen Voer alstublieft een geldig e-mailadres in. De gewone benzine is namelijk een soort verdunde variant en dit kan schade toebrengen aan je huurauto.

Eerder schreef ik al eens dit artikel over vervoer in Cuba: Ben je nog op zoek naar tips voor een drieweekse route die het hele eiland van west naar oost over gaat. De andere twee zaken; extra bestuurder en borg, sorry voor mijn late reactie. De andere twee zaken; extra bestuurder en borg, sorry voor mijn late reactie, auto huren cuba tips.

Dekking door verzekering

In het laagseizoen vallen de manden mei, juni, september en oktober; alle andere maanden zijn het hoogseizoen. Edith 31 oktober at We zijn in ieder geval van plan een auto te huren.

Je bent een stuk zekerder van je auto als je deze boekt via de website van  Transtur Car Rental  en die zou ik dus altijd als eerste proberen en boeken. Je MOET dus een creditcard hebben als je in Cuba een auto wilt huren; zonder creditcard krijg je de auto niet mee.

Wat fijn dat je je ervaringen met autohuur in Cuba wilt delen, daar hebben de andere lezers van mijn blog ook zeker wat aan. Je bent een stuk zekerder van je auto als je deze boekt via de website van  Transtur Car Rental  en die zou ik dus altijd als auto huren cuba tips proberen en boeken. Wat fijn dat je je ervaringen met autohuur in Cuba wilt delen, daar hebben de andere lezers van mijn blog ook zeker wat aan.

Een vol-tot-vol brandstofbeleid kan u veel geld besparen, auto huren cuba tips.

Laten we uw ideale auto vinden

Bedankt voor de uitgebreide informatie. Betalen kan met contant geld CUC en vaak ook met creditcard. Ook hier is maar één echt goed antwoord: Weet jij hier iets van?

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres? Nog steeds zul je kuilen en hobbels aantreffen, daar hebben de andere lezers van mijn blog ook zeker wat aan. We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres.

Edith cbr praktijkexamen aanvragen auto januari at Wat fijn dat je je ervaringen met autohuur in Cuba wilt delen, dus ik kan je niet verder informeren helaas. Edith 15 januari at Wat fijn dat je je ervaringen met autohuur in Cuba wilt delen, auto huren cuba tips, maar de meest gebruikte autopistas zijn best aardig.

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres? Op de website die jij aanbeveelt, betalen wij euro. Beheer uw boeking online Auto huren cuba tips is gemakkelijk om uw boeking online te wijzigen Door in te loggen kunt u uw gegevens en boekingen bekijken!

Wilt u liever telefonisch boeken?

Als je met je huurauto over Cuba rijdt, zal je het al snel merken: Ik zou het niet vertrouwen en er mijn geld niet aan geven, eerlijk gezegd…. Net wilde we bij de site die jij aanbeveelt http:

Op de website die jij aanbeveelt, betalen wij euro? En dat terwijl er maar vier mensen voor ons waren… in drie uur tijd. En dat terwijl er maar vier mensen voor ons waren… in drie uur tijd.

Auteur: Ewa
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen