Astrid holleeder dagboek van een getuige gratis

Geschreven bij Dagboek van een getuige Cadeau gedaan voor mijn moeder. Kiro56 16 januari Ik raad dit product aan.

Geschreven bij Dagboek van een getuige Een goed leesbaar boek, dat je blijft verbazen. Het boek leest net zo makkelijk weg als zijn voorganger!! Greetje 20 maart Ik raad dit product aan. Schaarelabs Putten 11 december Ik raad dit product aan. Het beste wat we hebben. Dagboek van een getuige zou ook in 10 blz geschreven kunnen worden.

Bizar om te lezen hoe hun levens benvloed worden. Bizar om te lezen hoe hun levens benvloed worden. Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed boek. Geschreven bij Dagboek van een getuige Als je haar eerste boek gelezen hebt, moet je deze ook lezen. Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed boek.

  • Echter ik zeg niet heel bijzonder maar realiseer mij hier ook bij dat haar wereld zodanig verkleind is dat er normaal dan ook niet veel te schrijven kan zijn.
  • RoboH 26 november Ik raad dit product aan. Ronturkye Barendrecht 23 november Ik raad dit product aan.

Meer titels ter overweging

Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing.

Koffiehuus Bergh 23 november Ik raad dit product aan. Sannek86 Zwolle 26 november De ene liquidatie lokt de andere uit ook in woonbuurten, ook met automatische wapens.

Geschreven bij Dagboek van een getuige Interessant en aangrijpend verhaal.

Een mooi boek, terwijl je zou denken dat iedereen blij zou zijn met de stap die zij hebben genomen in de getuigenissen. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: Wil je een boek om lekker lang in te kunnen lezen. Tasje04 25 november Ik raad dit product aan. Triest om te lezen dat het lang heeft geduurd voordat er echt iets geregeld was voor de familie, waar je van wil blijven lezen. Volgens haar een goeie boek? Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: Wil je keep calm het is mijn verjaardag boek om lekker lang in te kunnen lezen.

Astrid holleeder dagboek van een getuige gratis om te lezen dat het lang heeft geduurd voordat er echt iets geregeld was voor de familie, waar je van wil blijven lezen.

Samenvatting

In vindt het proces tegen broer Willem plaats. In dit boek zet je toch wat vraagtekens en is er ook begrip voor de overheid. Fascinerende,dramatische levensloop,die je na al die jaren-zeker nu met het proces-wil blijven volgen.

Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed vervolg op judas! Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed vervolg op judas. Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed en meeslepend geschreven. Echt een aanrader, en vreselijk als dit je overkomt. Fhnwh 1 maart Ik raad dit product aan. Geschreven bij Dagboek van een getuige Goed vervolg op judas.

Winkelwagen

Geschreven bij Dagboek van een getuige Voor iemand die lezen vanuit de grond van z'n hart haat like me , is 'Dagboek van een getuige' zelfs nog aan te raden! Recensie s Een indringende en emotionerende inkijk in het leven van Astrid Holleeder van begin tot en met augustus BrendaBakker Alkmaar 23 januari Ik raad dit product aan.

  • Astrid Holleeder schreef boeken over het leven met haar criminele broer, Willem Holleeder.
  • In tegenstelling tot dr 1e boek is dit echt een saai boek om te lezen.
  • Anneke42 23 november Ik raad dit product aan.
  • Spannend onder de indruk.

Judas in n ruk uitgelezen en dat is met dagboek van een getuige niet anders, astrid holleeder dagboek van een getuige gratis. Heel eng idee als je meewerkt met de politie en je kunt geen bescherming krijgen. Henriejetje Hoogstraten 19 februari Ik raad dit product aan. Nee, annuleren Ja, annuleren Ja. AinsleyH 4 december Ik raad dit product aan. Het is een geweldig mooi boek. Nee, rapporteren Bedankt, annuleren Ja.

Astrid Holleeder

Vind dit boek iets minder boeiend dan het eerste, maar het is "een goede tweede". Pluspunten van dit artikel: Atikin87 30 januari Ik raad dit product aan.

Birgitta61 15 mei Ik raad dit product aan. Geschreven bij Dagboek van een getuige Alleen maar positief: Henki Groningen 1 mei Ik raad dit product aan?

Auteur: Nuno
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen