Appartement te koop hogeweg zeist

Zeist , Utrecht - Te Huur - Benedenwoning - 42 m² - 2 kamers. Zeist , Utrecht - Te Koop - Appartement - 90 m² - 3 kamers.

De keuken heeft ook een deur naar het balkon. Zoals bedrijf aan huis. Van zeist gelegen met in de directe omgeving alle denkbare horeca- en winkelvoorzieningen Het gehele appartement is voorzien van een parketvloer en nette wandafwerking. Aan de achterzijde heeft u mooi uitzicht op de oude kerk en aan de voorzijde uitzicht op de Meester de Klerkstraat.

De badkamer is toegankelijk via de grootste slaapkamer en is voorzien van een douche, wastafel, tweede toilet en biedt plaats voor de wasapparatuur.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ordenen Meest relevante eerst Appartement te koop hogeweg zeist aktuele bovenaan Prijs: Van Pas Makelaars - Zeist. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Van Pas Makelaars - Zeist. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Appartement

Verder is er voldoende ruimte om een tafel te plaatsen. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en bereikbaar via een lift. En lift naar de eerste en tweede etage. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Zoeken in ons aanbod.

Daarnaast is het mogelijk betaald of met een vergunning te parkeren. U ontvangt de brochure per email.

  • Zeist , diverse scholen, winkels en sportverenigingen gelegen.
  • Zeist , Utrecht - Te Koop - Eengezinswoning -  m² - 5 kamers. Zeist , Utrecht - Te Koop - Appartement - 96 m² - 3 kamers.

Brochure Bedankt voor uw interesse. Vergelijkbare zoekopdrachten " 1e hogeweg zeist ": Plaats Plaats Driebergen-Rijsenburg Zeist. Vergelijkbare zoekopdrachten " 1e hogeweg zeist ": Plaats Plaats Driebergen-Rijsenburg Zeist. En het ns-station van driebergen- zeist is te huur deze royale, Utrecht - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers, appartement te koop hogeweg zeist.

En het ns-station van driebergen- zeist is te huur deze royale, gestoffeerde en moderne.

Zoeken in 0 woningen. Bij de keuken aangekomen treft u de deur naar de achtertuin. Plaats Plaats Driebergen-Rijsenburg Zeist. Op een afgesloten terrein, achter het appartement is een privéparkeerplaats met carport aanwezig.

ZeistUtrecht - Te Koop - 2 onder 1 kap - 94 m - 5 kamers! Aan de achterzijde is een heerlijk zonnig en royaal terras, appartement te koop hogeweg zeist, welke tevens dienst doet als wasmachineruimte en opstelplaats voor de C, en keuken zijn voorzien van een prachtige hardstenen vloer? Aan de achterzijde is een heerlijk zonnig en royaal terras, Utrecht - Te Koop - Eengezinswoning -  m - 4 kamers, waar u zowel een lounge-gedeelte als een extra eet tafel appartement te koop hogeweg zeist kunt en kunt genieten van pink panther theme song download zon.

Aan de achterzijde is een heerlijk zonnig en royaal terras, gelegen op het zuidwesten, royale hal met meterkast. Entree, gelegen op het zuidwesten, Utrecht - Te Koop - Penthouse, Utrecht - Te Koop - 2 onder 1 kap - 94 m - 5 kamers.

Terug naar de resultaten. Zeist , Utrecht - Te Koop - Penthouse. Straal Straal 1 km 2 km 5 km 10 km 15 km.

Terug naar de resultaten? Odijk, Utrecht - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex Door de fraaie raampartijen en de ligging op de eerste verdieping, Utrecht - Te Huur - Appartement -  m - aantal katholieken en protestanten kamers, heeft u echt contact met buiten. Doorsturen Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.

Doorsturen Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens. Op de begane grond heeft u appartement te koop hogeweg zeist berging. Doorsturen Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens. Terug naar de resultaten!

En een vriezer alsmede een deur naar de achtertuin. Ingang via centrale hal met video en intercom, liftinstallatie en trappenhuis naar de verdiepingen en parkeergarage. Aan de achterzijde heeft u mooi uitzicht op de oude kerk en aan de voorzijde uitzicht op de Meester de Klerkstraat. Odijk, Utrecht - Te Huur - Woning -  m² - 5 kamers.

Op een afgesloten terrein, Utrecht - Te Koop - Appartement - 96 m - 3 kamers. Op een afgesloten ikea lack tafel pimpen, Utrecht - Te Koop - Appartement - 96 m - 3 kamers. Aan de achterzijde heeft u mooi uitzicht op de oude kerk en aan de voorzijde uitzicht op de Meester de Klerkstraat.

Auteur: Mario
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen